-->

Septembrī darbu uzsākusi MŪKU SALAS daudzstāvu autostāvvieta, kas atrodas Dēļu ielā 6, līdzās šogad atklātajai A klases biroju ēkai ZEISS BIROJI. Šī celtne noslēdz ievērojamu posmu teritorijas attīstībā – 2023. gadā atklāts gājēju tiltiņš pāri Kīleveina grāvim, savienojot MŪKU SALU ar pārējo Torņakalna teritoriju, savukārt jaunā A klases biroju ēka savu darbu uzsākusi šā gada sākumā. Tas nozīmē, ka īsā laika sprīdī biznesa centra teritorija ir ne tikai paplašinājusi savu telpu piedāvājumu, bet arī kļuvusi ievērojami pieejamāka.

Lai gan MŪKU SALAS daudzstāvu autostāvvieta atrodas biznesa centra teritorijā, tā ir pieejama ne tikai Mūkusalas Biznesa Centra un ZEISS BIROJU nomniekiem – celtnes izdevīgā atrašanās vieta ir īpaši izdevīga gan tā sauktās tuvās Pārdaugavas iedzīvotājiem, gan MŪKU SALĀ esošo uzņēmumu apmeklētājiem, gan arī Rīgas iemītniekiem un viesiem kopumā.  

Atklājot jauno autostāvvietu, MŪKU SALĀ pašlaik ir pieejamas divas autostāvvietu zonas – līdz šim pieejamās stāvvietas, kas tiek apzīmētas kā MBC zona, un jaunā daudzstāvu autostāvvieta, kas tiek apzīmēta kā MBCC zona. 

Autostāvvietas lietotāju ērtībām pieejamas vairākas automašīnas novietošanas iespējas: stundas tarifs, 24 stundu abonements, nakts abonements, un tamlīdzīgi. Noslēdzot līgumu par autostāvvietas izmantošanu uz 12 mēnešiem, 1 mēnesi iespējams saņemt bez maksas. 

Daudzstāvu autostāvvietas (MBCC zonas) izmantošanas cenas

Darba dienas (pirmdiena – piektdiena)

Stunda : 2,50 EUR
Dienas maksa 08 – 18 : 7,50 EUR*
Nakts maksa 18 – 08 : 2,50 EUR*
Minimālā maksa : 1,25 EUR
Apmaksas solis: 1,25 EUR

Nedēļas nogales (sestdiena – svētdiena)

Stunda: 1,50 EUR
Visa diennakts: 3,00 EUR*
Minimālā maksa : 1,50 EUR
Apmaksas solis: 0,75 EUR

Abonementi

Diennakts abonements : 90,00 EUR
Nakts abonements (18:00-08:00) un brīvdienas : 45,00 EUR

*Perioda maksa ir par vienu stāvvietas sesiju. Izbraucot un iebraucot atkārtoti, jāveic apmaksa

Stāvvietas ierīkošanu un sistēmas uzturēšanu nodrošina SIA “Nova Caeli” sadarbībā SIA “Mobilly”. Par autostāvvietas izmantošanu iespējams norēķināties vairākos veidos – ar “Mobilly” lietotnes palīdzību, izvēloties MBCC zonu un sekojot turpmākajām norādēm savā telefonā, sūtot īsziņu ar tekstu “MSTART AUTONR MBCC” uz 1859, AUTONR aizstājot ar savu auto numuru. Šis maksājums tiks pieskaitīts telefona rēķinam (operators var ieturēt komisijas maksu). Tāpat iespējams norēķināties arī, izmantojot Mpay.lv – 72 stundu laikā pēc izbraukšanas nepieciešams veikt apmaksu ar bankas karti.

Autostāvvieta ir piecus stāvus augsta, četri no kuriem atrodas virszemē un viens – pazemē. Celtnē ir paredzētas 371 stāvvieta – tai skaitā 19 stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un 11 elektrisko automobiļu uzlādes stacijas, kā arī 48 velosipēdu novietnes.

× Chat with us?